کشمش ایرانی

صادرات کشمش پلویی

صادرات کشمش پلویی
01
ژانویه
2020

صادرات کشمش پلویی

جهت صادرات کشمش پلویی می توانید با کارشناسان ما در تماس باشید.

کشمش پلویی ایرانی

همه ما می دانیم که ایران دومین تولیده کننده و همین طور دومین صادر کننده کشمش می باشد. و از چند سال قبل صادرات کشمش پلویی را نیز آغاز کرده است. مهم ترین مراکز تولید کشمش ایرانی را می توان شهرهای ملایر، تاکستان، بناب، ملکان نام برد.یک نکته جال در رابطه با صادرات کشمش ایران این است که ایران به 130 کشور جهان کشمش صادر می کنند پس نتیجه می گیریم که صادارت کشمش از اهمیت زیادی برخوردار می باشد.

کشمش

کشمش پلو از غذاهای خوشمزه و دوست داشتنی ما ایرانیان است. خاصیت گرمی که کشمش دارد طبیعت سرد برنج را تعدیل می نماید. کشمش پلویی نوعی خاص از انگور است که با روشی خاص تبدیل به کشمش پلویی می‌شود. همانطور که می دانید کشمش محصول خشک شده انگور است . انگور به طریق مختلفی به کشمش تبدیل می‌شود. انگورهای متفاوت نیز کشمش‌های متفاوتی دارند. به خاطر داشته باشید که مویز از انگور سیاه و یا قرمز دانه دار تهیه می‌شود و کشمش پلوی هم از نوع انگور زردرنگ بدون دانه تهیه می شود. مطمئن تا به حالا اسم کشمش سبز قلمی کاشمر را شنیده‌اید، ممکن است کنجکاو شده باشید چرا این کشمش اینهمه مشهور است و طرفدارا زیادی دارد.

کشمش پلویی

کاشمر نام کنونی ترشیز است. شهر کاشمر و حومه ان به دلیل داشتن باغات انگور مشهور است.

تهیه کشمش با کیفیت و تمیز به ظرافت خاصی نیاز دارد و ان نکته در این است که اب دانه‌های انگور قبل از پوسیده شدن ان کاملا گرفته شود.بنابراین کشاورزان باذوق تمام تلاش خودشان را می‌کنند این کار زودتر انجام شود.

قمیت کشمش پلویی :

قیمت کشمش پلویی می توانند با توجه به اینکه چه کیفیتی دارد و چه استانداری دارد متفاوت باشد که این کار توسط کارشناسان فرتاک تعیین می شود.