روش تهیه کشمش طلایی
خواص کشمش طلایی چیست؟
در کشمش طلایی مقادیر زیاد کلسیم و پتاسیم وجود دارد که برای بیماری های پوستی
و ریزش مو بسیار موثر است. اگر آهن بدنتان کم است می توانید با خوردن کشمش آهن بدن خود را تامین کنید و سلامتی خود را تضمین کنید اگر شخصی دهانش بو میدهد می توانند از کشمش در اول صبح استفاده کرده و باعث جلوگیری از بوی بد دهان خود شود.
کشمش طلایی چگونه تولید می شود؟
در شهر های بناب و مراغه بیشتر تولید می شود در این شهر ها انگور را از بارگاه آویزان می کنند و برای زرد شدن این کشمش در زیر آن گوگرد می سوزانند. ولی در کردستان بیشتر از روش استفاده می کنند. در ابتدا خاکستر چوب را با آب می جوشانند و در ادامه بعد از اینکه سرد شد در ظرفی می گذارنند تا کامل ته نشین شود و ماده ای که به دست می اید خوشاب نامیده می شود و تیزاب باید به اندازه گوشت گوساله جوشانده شود تا کشمش با کیفتی تهیه شود. در کاشمر برای تولید کشمش طلایی از گاز گوگرد بیشتر استفاده می کنند تا کشمش را دودی درست کنند روش کار به این صورت می باشد که پودر گوگرد را داخل سینی کوچکی می ریزنند و آن را آتش می زنند برای اینکه همگن بشود دریچه های در بارگاه تعبیه شده که با باز و بسته نمودن تدریجی آن جریان هوا در داخل بارگاه برقرار میشود.