کشمش ضایعاتی
خواص کشمش ضایعاتی
کشمش درجه 3 یا همان کشمش ضایعاتی یکی از محصولات شرکت فرتاک می باشد که این محصول از نظر قیمت و کیفیت بسیار ارزان نسبت به شرکتهای دیگر می باشد.کشمش ضایعاتی برگرفته از کشمش سالم می باشد به علت خشک کردن انگور به صورت سنتی، این کار باعث ایجاد عمده ضایعات در کشمش می شود، که بعد از چند مرحله جداسازی آن به این قسمت می رسیم که ضایعات کشمش از کشمش سالم جداشده و درکیسه هایی بسته بندی می شود ،در واقع کیفیت کشمش درجه 3 بسیار بالا بوده و بخاطر قیمت ارزان آن فروش زیادی دارد.از کشمش ضایعاتی یا همان کشمش درجه 3 استفاده های زیادی در زمینه های درست کردن شیرینی و کیک می شود و همچنین برای تولید شکلات نیز زیاد مورد استفاده قرار می گیرد. به دلیل ارزان قیمت بودن این محصول در بازار بسیاری از کشورها همچون روسیه ، عراق و.... را به سمت خود می کشاند.به عنوان مثال بسیاری از کاخانه ها و شرکت هایی که به صورت عمده تولید کیک و شیرینی دارند بخاطر ارزان بودن قیمت کشمش درجه 3 از این نوع استفاده می کنند.
برای خرید کشمش ضایعاتی با ما در تماس باشید.
7 مورد از مهم ترین خواص کشمش
- باعث خوب شدن جوش های صورت و آکنه می شود.
- باعث رشد مو و تقویت مو می شود.
- باعث کاهش وزن و لاغری می شود.
- از مبتلا شدن به بیماری های قلبی و فشار خون جلوگیری می کند.
- جلوگیری از اسهال و یبوست
- باعث شادابی پوست و جوان سازی پوست می شود.
- باعث جلوگیری از قند خون و دیابت می شود.
کشمش چیست؟
وقتی انگور را در زیر آفتاب پهن یا در محوطه ای گرم اویزان یا با افرودن موادی به آن بعد از چند روزی باعث خشک شدن انگور می شود به آن کشمش گفته می شود. و همیچنین در کشمش ویتامین هایی وجود دارد که از گروه b می باشد، این ویتامین ها عبارت اندز کلسیم، آهن، پتاسیم می باشند.
انواع کشمش
کشمش را می توان به 4 نوع تقسیم کرد که هر کدام از این نوع کشمش ها به روش خاصی خشک و بسته بندی به بازار عرضه می شوند.
کشمش آفتابی
برای تهیه این نوع کشمش، انگور را به صورت مستقیم و بدون اضافه کردن هیچ گونه موادی به آن بر روی زمین تمیز بدون هیچ علفی زیر آفتاب پهن می کنند و بعد از چند روز با خوردن نور آفتاب به آن انگور خشک شده و به رنگ قهوه ای در می آید.
کشمش سبز قلمی
این نوع کشمش به دو روش متفاوت خشک می شود که این دو روش عبارت اندز:
روش اول: برای تهیه این نوع کشمش، انگور را بعد از برداشت تمیز می کنند و داخل تیزآب فرو برده و بعد از 20 الی 30 ثانیه نسبت به نوع انگور از داخل تیزآب بیرون می آورند و در بارگاه های بهداشتی بر روی رشته سیم های مفتولی اویزان می کنند تا خشک شود که رنگ این کشمش سبز می شود.
روش دوم: برای تهیه این نوع کشمش از موادی همچون تیزآب یا امولسیون سرد استفاده می شود، بعد از برداشت محصول در جعبه هایی جمع آوری کرده و آن را به داخل تیزآب فرو می کنند (حدود 20 الی 30 ثانیه) و بعد از بیرون آوردن انگور از داخل تیزآب آن را در جایی تمیز بدون هیچ آشغالی یا بر روی گونی یا روزنامه باطله هایی پهن می کنند.
کشمش زرد
برای تهیه این نوع کشمش از مراحلی که برای کشمش سبز قلمی استفاده شده استفاده می کنند با این تفاوت که در این نوع کشمش از گوگرد استفاده می شود به این صورت که پودر گوگرد را در سینی هایی ریخته و آتش می زنند، به صورتی که دریچه هایی در بارگاه ها گذاشته تا جریان هوا با باز و بسته شدن به صورت هماهنگ برقرار باشد.
کشمش دودی
برای تهیه این نوع کشمش از رقم رزقی بیشتر استفاده میشود. در این نوع کشمش انگور را بعد از چیدن، در جایی (زمینی) تمیز و بدون هیچ آشغال و آلودگی پهن می کنند و بعد از چند روز که انگور خشک می شود آن را جمع آوری کرده و در جعبه هایی مخصوص بسته بندی و نگهداری می کنند.
کشمش تیفی یا کشمش سایه آفتاب
برای درست کردن این نوع کشمش، بعد از اینکه انگور را چیدن و در سبدهایی جمع آوری کردن، این سبدهای پر انگور را در داخل تیزآب فرو می برند و در زمینی تمیز اما به جای پهن کردن در آفتاب و زیر نور خورشیدی آن را در سایه پهن می کنند تا خشک شود.
توضیحات کلی
تمامی محصولات از بهترین کشاورزان کشور خریداری شده و با طبیعی ترین روش ها خشک شده می باشند و با تکنولوژی های روز دنیا انواع کشمش ها از یکدیگر سورت شده می باشند گروه بازرگانی فرتاک محصولاتی چون کشمش پلویی(آفتابی، انگوری و تیزابی) ، کشمش ضایعات(پشت لیزری، سرکه ای، حلوایی، دُم و چوب) را موجود دارد که قابل ارسال به سراسر کشور می باشد.